Turramurra

Image

This three level contemporary residence was designed to integrate living areas with external spaces. Twin pavilions maximize sunlight penetration and provide a clear separation of activities within the house.

The house has been integrated into the slope of the land with a stepping central entry space that acts as focus and meeting point. Muted natural colours blend sensitively with the leafy suburban environment.


Image

This three level contemporary residence was designed to integrate living areas with external spaces. Twin pavilions maximize sunlight penetration and provide a clear separation of activities within the house.

The house has been integrated into the slope of the land with a stepping central entry space that acts as focus and meeting point. Muted natural colours blend sensitively with the leafy suburban environment.


Gallery

CONTACT PLAYOUST CHURCHER

GOT A MINUTE? CONTACT US FOR MORE INFORMATION...