Kalaui Balgowlah

Image

Working largely within the existing footprint, the design aimed to create better physical and visual connections to both the front and rear yards whilst updating the home overall. The existing front façade lacked any style so the brief was to create a more harmonious composition

Key design elements involved a new north facing courtyard which slots neatly between the main residence and a new kids/games room which was previously a garage. The courtyard now allows northern light into the living room whilst gaining views over the bushland


Image

Working largely within the existing footprint, the design aimed to create better physical and visual connections to both the front and rear yards whilst updating the home overall. The existing front façade lacked any style so the brief was to create a more harmonious composition

Key design elements involved a new north facing courtyard which slots neatly between the main residence and a new kids/games room which was previously a garage. The courtyard now allows northern light into the living room whilst gaining views over the bushland


Gallery

CONTACT PLAYOUST CHURCHER

GOT A MINUTE? CONTACT US FOR MORE INFORMATION...